Capgemini

Arma concepts heeft in opdracht van Cap gemini een concept ontwikkeld voor de inrichting van een seminar. Hieronder vindt u het eindresultaat.

  • 1 diner
  • 2 ontvangstruimte
  • 3 Entree
  • 4 congres
  • 5 totaal
  • 6 conferentie

 

Opdrachtgever: Capgemini
Doel: Creëren van: een ontvangst, congres, 8 conferentie en een dinerruimte.
Aantal personen: 250
Locatie: Venlo
Uitvoering: Arma concepts

Hieronder zetten wij uiteen op welke wijze wij de verschillende ruimtes hebben vormgeven.

Gedurende 2 dagen werden er 250 gasten verwacht die verwelkomt moesten worden in de ontvangstruimte. Deze ruimte diende tijdens deze dagen ook als break- en lunchruimte. Naast deze ontvangstruimte diende er een congresruimte gecreëerd te worden voor 250 gasten. Tevens 8 conferentieruimtes voor elk 30 gasten en één sitting diner ruimte voor 250 gasten.

Gezien de uniciteit van het logistieke pand en het thema, wordt het pand betrokken in de gehele creatie. In dit concept creëerden wij verschillende ruimtes. Door gebruik te maken van ronde uit aluminium vervaardigde trussen, en deze in een cirkel te plaatsen, werd er een binnenruimte gecreëerd van rond 10 meter.

Aan de trussen worden Voile CS gordijnen gehangen. Door gebruik te maken van Voile gordijnen blijft de omgeving buiten de ruimtes licht zichtbaar. En de contouren van het fraaie pand blijven zichtbaar. 

Door de gordijnen aan trussen op te hangen is direct ook de mogelijkheid voor het ophangen van verlichtingspots gecreëerd waardoor iedere ruimte verlicht kan worden.