Strong Design

basic_zon_klein modern_lounge_klein dutch_classics_klein new_baroque_klein outdoor_originals_klein strong_design_klein

 

Strong DesignStrong Design

Strakke lijnen, hippe kleuren, moderne materialen. De Strong Design collectie van Arma maakt zijn naam helemaal waar. Dit zijn geen ontwerpen voor muurbloempjes, maar krachtige, uitgesproken designs voor mensen met durf!

Organiseert u een samenzijn met young professionals? Een borrel of barbecue met eigenwijze gasten die alles al eens hebben gezien? De Strong Design collectie biedt meubels en interieurartikelen die geschikt zijn voor een zeer breed publiek. Uiteraard lopen trendy jongvolwassenen ermee weg, maar ook gasten die iets klassieker zijn ingesteld, zullen waardering kunnen opbrengen voor de kwaliteit van de artikelen, het zitcomfort en de
functionaliteit van de meubels en de originaliteit van de ontwerpen.

 

Verras uw gasten met zwarte wijnglazen, feloranje stoeltjes en appelgroene designbanken. Of kies voor een consequent doorgevoerde zwart-wit opzet. Plaats grote bloempotten met buxusboompjes langs het looppad en laat uw gasten verwelkomen door het gestyleerde hondje Puppy. Een groepsdiner verzorgt u perfect aan de lange tafels Rome. De relaxte kunststof schommelstoel biedt even rust na een geanimeerd gesprek.

De Strong Design collectie: een sterk assortiment dat strak design koppelt aan een intieme sfeer.

 

  • Strong Design 1
  • Strong Design 2
  • Strong Design 3
  • Strong Design 4
  • Strong Design 5